Zoeken op postcode

U bevindt zich hier:    

OBS De Kajuit

9 / 10.0
(2 stemmen)
Eendracht 2
1423ET Uithoorn
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0297568067
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@obs-dekajuit.nl
52.2337454.81697
2 4.53125 2 9
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Bedrijfsomschrijving

OBS de Kajuit is een openbare basisschool met een prettige, gemoedelijke sfeer. We vinden het heel belangrijk dat de kinderen iedere dag met veel plezier naar school gaan. Hiertoe bieden we een vriendelijk en veilig klimaat waarin orde en regelmaat heersen. Dit is voor ons de basis van alles. Immers wanneer een kind zich veilig/prettig voelt, kan het tot een evenwichtige ontwikkeling komen.
Onze zorg voor de kinderen is goed georganiseerd. We willen de kinderen bieden wat ze nodig hebben. Hierbij krijgen zowel de kinderen die uitvallen als de kinderen die meer uitdaging nodig hebben voldoende aandacht.
We vinden het ook belangrijk dat de kinderen goede resultaten halen. De uitslagen op de Cito eindtoets zijn bovengemiddeld en de inspectie heeft onze school als reken- en taalsterk gekenmerkt.
We onderhouden een goed contact met de ouders. we werken nauw met elkaar samen en we stellen hen regelmatig op de hoogte van de ontwikkeling van hun kind. Ook culturele vorming komt uitgebreid aan bod.

Meer informatie kunt u lezen op de website van de school www.obs-dekajuit.nl

Bent u geinteresseerd geworden? Maakt u dan een afspraak met de directeur van de school voor intakegesprek en een uitgebreide rondleiding. Hiervoor kunt u naar de school bellen: 0297-568067

Kenmerken

Basisonderwijs:
Basisonderwijs
Openbaar onderwijs

Reviews

Plaats een review
|
Gezellige school met aandacht voor de kinderen
Ik vind De Kajuit een fijne school waar allebei mijn kinderen met plezier naartoe gaan. Het is geen leerfabriek waar de kinderen nummers zijn, hier kennen de docenten de kinderen nog bij naam.
Niet te groot, persoonlijke aandacht, vernieuwend, actieve OR en evenementen-commissie.
Voor mij geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
Een leuke kleine school met oog voor de kinderen en prima resultaten!
Ik heb 2 kinderen op OBS De Kajuit. Het is een kleine school met een goede sfeer, waar de kinderen en leerkrachten elkaar kennen. Naast de reguliere vakken is er regelmatig ruimte voor extra activiteiten op het gebied van bijvoorbeeld cultuur of sport. De school is laagdrempelig, gemoedelijk en doet mij denken aan mijn eigen school van vroeger. De Cito resultaten van De Kajuit zijn uitstekend, ook niet onbelangrijk. Er is ieder jaar een openingsfeest voor ouders en kinderen.
Overzichtelijke school, goede sfeer, goede Cito resultaten, respectvolle omgang, gezellig en altijd leuke activiteiten. Daarnaast is er 2 x per week gym, regelmatig muziekles en een aantal maal per jaar podiummiddag. Er is een eigen bibliotheek aanwezig waar de kinderen boeken kunnen lenen.
Betrekkelijk kleine buiten speelplaats, waardoor soms ook door de hogere groepen uitgeweken wordt naar de skateboard baan.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

de Springschans(7.4/10.0)0km
Uithoorn - Eendracht 8
Basisonderwijs: Openbare
Soort school: Basisschool
 
 
Stichting voor Interconfessioneel Basisonderwijs Uithoorn(8.0/10.0)1.9km
Uithoorn - Arthur van Schendellaan 53
Basisonderwijs: Basisonderwijs
Soort school: Basisschool
 
 
t Startnest(7.8/10.0)1.9km
Uithoorn - Arthur van Schendellaan 100e
Basisonderwijs: Jenaplanonderwijs
 
 
Hoflandschool(7.6/10.0)3.9km
Mijdrecht - Eendracht 2
Soort school: Basisschool
 
 
St. Chr. Voortgez. Onderw. in Amstelland(7.8/10.0)4.3km
Aalsmeer - Zwarteweg 123
 
 
Antoniusschool(7.6/10.0)4.5km
Kudelstaart - Mijnsherenweg 199
Basisonderwijs: Basisonderwijs
Soort school: Basisschool
 
 

Plaatsen in de buurt

Aalsmeer - Amstelveen - Badhoevedorp - Hoofddorp - Kudelstaart - Mijdrecht - Nieuwveen - Ter Aar - Vinkeveen - Zevenhoven