Zoeken op postcode

U bevindt zich hier:    

Hogeschool Tio Utrecht

8.5 / 10.0
(8 stemmen)
Oudenoord 2
3513ER Utrecht
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0306668836
Fax: (+31) 0306668397
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@tio.nl
52.09755.11265
8 4.2666666666667 8.5
Gemiddelde waardering uit 8 stemmen

Bedrijfsomschrijving

De erkende hbo- en mbo-opleidingen van Tio bereiden je voor op een carrière in hotellerie, eventmanagement, toerisme en business. Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut.

TOPOPLEIDINGEN BIJ TIO
De opleidingen van Tio zijn in de Keuzegids Hoger Onderwijs 2014 als zeer goed uit de bus gekomen. De opleiding Hotel- en Eventmanagement krijgt op de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo en Utrecht bovendien het predicaat ‘topopleiding’ mee. Dit predicaat ‘topopleiding’ is ook toegekend aan de opleiding Internationaal Toeristisch Management van Tio in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo en Utrecht. Hiermee behaalt Tio landelijk de derde plaats op de ranglijst van middelgrote scholen. Dit meldt ook Nu.nl.

TIO SCOORT 4 KEER OP KWALITEIT
Na de Nationale Studenten Enquête, Keuzegids en Onderwijsinspectie staat Tio nu ook op 1 in de ranglijst voor wat betreft studeren met functiebeperkingen. Tio scoort op alle onderdelen hoger dan het gemiddelde in Nederland en krijgt het hoogste totaaloordeel.

HOOGST HAALBARE BEOORDELING DOOR ONDERWIJSINSPECTIE
De Onderwijsinspectie heeft het mbo-onderwijs van Tio in haar beoordeling op alle onderdelen de hoogst haalbare scores gegeven, de eindbeoordeling is dan ook GOED. Een resultaat om trots op te zijn!

KLEINSCHALIG EN PERSOONLIJK
Als particuliere onderwijsinstelling kan Hogeschool Tio meer investeren in de kwaliteit van het onderwijs dan overheidsinstellingen. De vestigingen van Tio zijn klein, net als de klassen met gemiddeld slechts zo’n 11 studenten. Docenten kunnen je daardoor veel persoonlijke aandacht geven.

SNEL JE DIPLOMA
De persoonlijke benadering van Tio maakt snel studeren mogelijk. Het onderwijs is intensief, met veel contacturen. Bij Tio kun je daardoor in slechts drie jaar en één maand het bachelordiploma behalen.
Je mbo4-diploma (middelbare hotelschool, business of luchtvaartdienstverlener) kun je in slechts twee jaar behalen. Bovendien kun je als havist of mbo‘er het mbo4-diploma in slechts één jaar behalen.

HBO- EN MBO4 OPLEIDINGEN BIJ TIO
- Hotel- en Eventmanagement (HBO) biedt je het beste van twee werelden: de klassieke hogere hotelschool in combinatie met eventmanagement. Hospitality is hot! Welkom in de wereld van tophotels en sterrenrestaurants. En van festivals, sportevenementen en concerten.
- Internationaal Toeristisch Management (HBO) bereidt je voor op een internationale carrière in de toeristische sector. Maak werk van vakantie! Als toeristisch manager verkoop je de wereld. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten. ITM is je ‘boarding pass’ naar de toekomst.
- International Business Management (HBO) bereidt je voor op een internationale carrière in de meest uiteenlopende sectoren. De wereld van nu draait om handel. Internationale contacten leggen en behouden. Kansen zien, of ze zelf creëren. International Business Management brengt je een stap dichterbij internationaal succes. Na de opleiding IBM is de wereld je werkveld.
- E-commerce Marketing Sales (HBO) bereidt je voor op een carrière in de online marketing. Achter een sterk merk schuilt een sterke persoonlijkheid. Iemand die alles weet over de behoeften en wensen van de consument en daar handig op inspeelt. Zet jij de nieuwste vinding van Apple of Unilever in de markt?
- De mbo4-opleiding Hotelmanagement (MBO4) bereidt je voor op een managementcarrière in de hotellerie en eventbranche. Als toekomstig hotelmanager zit organiseren in je bloed! Mbo Hotelmanagement biedt je alle facetten van allround management, zodat je elke onderneming tot een succes kunt maken.
- Elke dag nieuwe gasten en andere collega’s. Vreemde talen, verre landen en andere culturen. Er gaat een wereld voor je open met de opleiding Stewardess Receptioniste Hostess (MBO4+). Na SRH ben jij een talent in dienstverlening en klaar voor deze internationale uitdaging.
- De mbo4+ opleiding Commercieel Business Management bereidt je voor op een internationale carrière in de meest uiteenlopende sectoren. Handel is internationaal en overal. De kennis en het inzicht die nodig zijn om internationale carrière te maken, vind je bij CBM. Wie weet ontdek je het gat in de markt!

www.tio.nl

Kenmerken

Hoger onderwijs:
Hoger beroepsonderwijs ( HBO )
Middelbaar beroepsonderwijs (MBO)
Soort school:
Privaat onderwijs
Overige kenmerken:
Opleidingen
Versnelde opleidingen
Kleinschalig en persoonlijk
Praktijkgericht
Internationaal georiënteerd
Uitstekende werkgelegenheid

Plaats een review

In de buurt gevonden

basisschool de Fakkel(8.2/10.0)0.6km
Utrecht - Nolenslaan 33a
 
 
Schoevers Opleidingen(8.0/10.0)1km
Utrecht - Kromme Nieuwegracht 3
Which career suits your personality? Officemanager, Personal Assistant, Pr-adviseur, Directieassistent,  Projectleider, Business assistant, Communicatieadviseur, Commercieel assistent of Managementassistent? Met een mbo- of hbo-opleiding van Schoevers wordt het de baan die bij jou past! Kies...meer...
 
 
Instituut Blankestijn(7.4/10.0)1.1km
Utrecht - Oudegracht 189
Basisonderwijs: Basisonderwijs, Montessorischool
Soort school: Basisschool, Scholengemeenschap
 
 
OBS Jan Nieuwenhuyzen(7.6/10.0)1.4km
Utrecht - Maetsuykerstraat 1A
Basisonderwijs: Daltononderwijs, Openbare
 
 
Winford Utrecht(7.4/10.0)1.4km
Utrecht - Nieuwegracht 69a
Particulier voortgezet onderwijs Winford voorheen Instituut Vrijbergen, Instituut Westvoorne en Stebo heeft onderwijs op MAVO (VMBO-t), HAVO en VWO niveau in Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Leiden en Westvoorne. Kiezen voor Winford is kiezen voor een school die: •zich richt op de kwaliteiten van...meer...
Basisonderwijs: Openbare, Noordwijkse Methode, Particuliere basisschool
Soort school: Voortgezet onderwijs, Particulier Onderwijs
 
 
Luzac College Utrecht(8.0/10.0)1.6km
Utrecht - Dekhuyzenstraat 40
 
 

Plaatsen in de buurt

Bilthoven - Bunnik - De Bilt - De Meern - Groenekan - Houten - Maarssen - Maartensdijk - Nieuwegein - Zeist